Hvem er bag?

Hej, jeg hedder Ann Helene Kristensen, og jeg står bag Sanse Sling.

Jeg er uddannet ergoterapeut, jeg driver til daglig klinikken SanseLab hvor jeg hjælper børn med sansemotoriske udfordringer.

Gå til SanseLab

Ideen til Sanse Sling

Sanse Sling ideen er opstået fordi jeg i klinikken ofte har oplevet et behov for netop dette redskab i de danske hjem. Muligheden for at børn kan få et pusterum og de lange dybe tryk på deres krop.

Jeg savnede et dansk produkt i en god kvalitet, som ikke gjorde mit hår elektrisk, og hvor jeg og min søn kunne fordybe os. Desværre kunne jeg ikke finde lige netop det, og derfor måtte jeg selv i gang med nål og tråd. Over de seneste år har jeg arbejdet på projektet for at finde den bedste løsning, både i form af længde, stræk, ophæng og tyngde på stoffet.

Det var vigtigt at der var en hvis tyngde i stoffet, men uden at det måtte blive for varmt at sidde derinde, samtidig ville jeg gerne have en god Jersey stoftype, for at indgå statisk elektricitet fra en mere syntetisk stof type.

Sansegyngen fik rigtig sit startskud da jeg startede mine SanseSpa hold op i SanseLab, hvor man kan booke sig ind i en Sanse Sling og få en times low arousal sanseoplevelse.