Billede med tekst

Kombiner tekst med et billede for at fokusere på dit valgte produkt, din valgte kollektion eller dit valgte blogopslag. Tilføj oplysninger om tilgængelighed, stil og eventuelt også en anmeldelse.

Knaptekst

Persondata

PRIVATLIVSPOLITIK Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos SanseLab ApS.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

OPLYSNINGER VI INDSAMLER Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadressen), telefonnummer og betalingsoplysninger.

SanseLab ApS indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside
  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Opretter en konto
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev eller vareopdateringer
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

DEN DATAANSVARLIGE Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.sanselab.dk er SanseLab  , Etta Camerons vej 13 st mf, 2450 KBH SV, CVR 41044624

BEHANDLINGSGRUNDLAG OG FORMÅL Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til Shopify, VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, MobilePay, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

ANDRE MODTAGERE AF PERSONOPLYSNINGER Nogle personoplysninger administreres af en tredjepart (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på SanseLab ApS’ vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Vi deler aldrig dine personoplysninger med uvedkommende og sælger aldrig dine oplysninger videre til andre selskaber eller organisationer.

Vi har vores hjemmeside hos Shopify.com som fungerer som vores databehandler, og betalingssystem gennem VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, MobilePay. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret i Shopify.coms datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser på bedst mulig vis. Disse eksterne leverandører behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instrukser og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

DINE RETTIGHEDER Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mail kontakt@sanselab.dk.

Fortæl om dit brand

Del oplysninger om dit brand med dine kunder. Beskriv et produkt, del meddelelser, eller byd velkommen til din butik.

Billede med tekst

Kombiner tekst med et billede for at fokusere på dit valgte produkt, din valgte kollektion eller dit valgte blogopslag. Tilføj oplysninger om tilgængelighed, stil og eventuelt også en anmeldelse.

Knaptekst